Člani

Tjaša Križnar

Predsednica

Sem diplomirana sanitarna inženirka, vedno v skrbi za zdravo in uravnoteženo prehrano in dobro počutje. Svoj prositi čas zapolnim s plesanjem swinga. Svoj notranji mir poiščem s sprehodi v naravi izvajanjem joge ter meditacijo. Z energijo pa me venomer napolni moj kuža ali pa kava s prijatelji.

“Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo pogum, da jim sledimo.”

Žiga Markič

Tajnik

Študiram na fakulteti za managment za kar porabim večino svojega časa. Kljub temu pa veliko dam na prijatelje in družino, še veliko več pa na pomoč potrebnim ljudem, saj sem mnenja, da dandanes pomoč potrebujemo prav vsi. Drugače sem pa »muskonter« – igram diatonično harmoniko na raznih zabavah, veselicah, rojstnih dnevih, prireditvah … V prostem času, ki ga sicer ni veliko, pa se rad ukvarjam s športom (rekreativni tek, planinarjenje, smučanje, plavanje in še bi lahko našteval) in družim s prijatelji. Življenje je le eno, zato naj ga čim bolje izkoristimo.

Ana Zupan

Sem študentka primerjalne književnosti in slovenistike. Ljubim šelestenje strani v knjigah, poezijo, glasbo in ostalo umetnost. Rada potujem, zahajam v gledališče, jaham in jem čokolado. Vodim različne prireditve, pišem scenarije, prispevke in intervjuje. Obožujem zanimive debate, rada spoznavam nove ljudi in kulture ter si širim obzorja. Sprosti me sprehod po stari Ljubljani ali naravi, z vami pa bi rada delila misel:

“Upaj si sanjati!”

Matjaž Livk

Zamrznjeno članstvo

Nekaj besed o meni na kratko. Sem preprost, nasmejan fant s čisto premalo časa, da bi lahko v življenju počel vse, kar me veseli. Veliko dam na vrednote kot so prijateljstvo, družina, pomoč in iskrenost. Po srcu in duši sem plesalec, drugače pa študent zdravstvene fakultete, ki ga zanimata delo v nujni medicinski pomoči in prehrana. Obožujem vse, kar je povezano z morjem in športom, aktiven sem ali pa sem bil tudi na pedagoškem, glasbenem, plesnem in športnem področju, seveda pa mi tudi delo ni tuje. Prostega časa nimam veliko, a tistih nekaj trenutkov rad preživim v super družbi svojih prijateljev. Če bi se moral opisati v enem stavku, bi rekel, da sem preprost fant z veliko energije, ki rad pomaga drugim.

Klara Cvenkel

Kandidatka

Hana Kotar

Kandidatka

Sem Hana Kotar, dijakinja Biotehniškega centra Naklo smer živilsko-prehranski tehnik. Moja največja strast je peka slaščic in izdelava čokoladnih tablic, pralinejev… Podajam se tudi v enega največjih izzivov v mojem življenju in sicer v podjetništvo. S pomočjo staršev vodim kavarnico Mama Paula v Kamniku, odpiram pa tudi slaščičarsko delavnico in čokoladnico. Moja največja sprostitev je ples, saj sem aktivna članica Folklornega društva Iskraemeco Kranj. Poleg vsega pa si rada vzamem tudi čas za druženje s prijatelji, ogled kakšnega filma, sprehod in kakšno »prežurano« noč v dobri družbi. Moje vodilo v življenju je »zajemaj življenje z veliko žlico in ciljaj po tem, da boš najboljši, kajti le tako boš dosegel želeni cilj in postal to kar si želiš biti«.

Martin Mrgole

Kandidat

Sem dijak TŠC Kranj in sicer programa Tehnika mehatronike. Moje vodilo v življenju je »izkoristi življenje do maksimuma«. Ukvarjam se z različnimi dejavnostmi od plesanja v folklorni skupini Iskraemeco Kranj do raznoraznih rekreacijskih športov kar pa mi je v življenju nek jang. Svoj prosti čas pa najraje zapravim v družbi družine in prijateljev, gojim pa tudi strast do popravljanja raznoraznih strojev, saj se vedno rad učim novih stvari.

Neža Kozelj

Podpredsednica

Vsaka stvar se zgodi z razlogom in vse je natančno tam, kjer mora biti.

Ana Koprivnikar

Tajnik 2, Zakladnik

Sem Ana Koprivnikar, dijakinja IB programa na Gimnaziji Kranj. Obiskujem 5. razred solo petja v glasbeni šoli Kranj in se ukvarjam s plesom. Glasba in šport sta v mojem življenju zelo pomembna, po srcu pa bom vedno najprej naravoslovka.

Domen Urbančič

Klubski mojster

Sem študent strojne fakultete. Aktivno sodelujem tudi na razvojnih projektih, v sklopu fakultete in širše. Veliko prostega časa preživim tudi v domači delavnici, kjer ustvarjam z lesom in kovino. Rad rešujem zapletene tehnične težave, večji je izziv, bolj me pritegne. Ob lepem vremenu pa sem navdušen hribolazec.

Jaka Dijak

Človek večnih ekstremov – razpet med poslom in zabavo.

Primož Cuznar

Zaključil sem študij na Fakulteti za elektrotehniko (UN, Kibernetika v medicini). V natrpanem urniku vedno najdem čas za sproščeno kavno debato, ki po navadi nenapovedano preide v iskanje vprašanja na že poznan dokončen odgovor o vesolju, življenju in sploh vsem; izčrpano energijo pa si ponovno napolnim s športno-socialno-glasbenimi aktivnostmi. Po naravi mostly harmless, odprt za nove izkušnje in pozitivne ljudi.

Christian Pavuna

Sem inženir informatike po izobrazbi in komik po srcu. Delam na tem, da slednje postane moj kruh. V prostem času rad gledam filme in berem knjige. To poskrbi za mojo antisocialnost. Za socialnost pa uporabljam socialna omrežja… hec. Seveda se rad družim s prijatelji in družino. »Nikoli ne bodi ujetnik svoje preteklosti. Postani arhitekt svoje prihodnosti.”

Maša Švab

Častna članica

Energije me spremljajo tako v poklicnem kot zasebnem življenju – vsakič na drugačen način. Navdušenka nad naravo, športom, branjem in spanjem, jogistka in oboževalka konjev, deloholičarka, ki vsak trenutek izkoristi za preobrazbo v hedonistko in gurmanko. Popotnica, ki se vedno raje vrača v Slovenijo in predvsem naspidirana mlada dama.