Člani

Ana Koprivnikar

Sem Ana Koprivnikar, dijakinja IB programa na Gimnaziji Kranj. Obiskujem 5. razred solo petja v glasbeni šoli Kranj in se ukvarjam s plesom. Glasba in šport sta v mojem življenju zelo pomembna, po srcu pa bom vedno najprej naravoslovka.

Ana Zupan

predsednica

Sem študentka primerjalne književnosti in slovenistike. Ljubim šelestenje strani v knjigah, poezijo, glasbo in ostalo umetnost. Rada potujem, zahajam v gledališče, jaham in jem čokolado. Vodim različne prireditve, pišem scenarije, prispevke in intervjuje. Obožujem zanimive debate, rada spoznavam nove ljudi in kulture ter si širim obzorja. Sprosti me sprehod po stari Ljubljani ali naravi, z vami pa bi rada delila misel:

“Upaj si sanjati!”

Eva Vučko

tajnik

Sem študentka prava, ki komaj čaka, da bo začela reševati svet. Čeprav kar precej časa preživim za knjigami, v skladu s pregovorom, da je dobra knjiga najboljša družba, vestno skrbim, da si poleg resne študijske literature vzamem čas za sprostitev ob branju različnih zvrsti svetovne književnosti. Poleg knjig pa nadvse rada obiskujem koncerte svojih najljubših skupin; to mi predstavlja trenutke popolne sreče, ko zares zaživim in se napolnim s pozitivno energijo, ki mi daje zagon za premagovanje vseh izzivov v življenju. Na splošno sem velika privrženka kulture in umetnosti. Zagovarjam tudi načelo, da je v znanju moč in lahko bi rekla, da sem izjemno vedoželjne narave. Na ta način širim svoja obzorja in zato sem vedno pripravljena na debato o na videz še tako nepomembnih temah. Za nove informacije se vedno najde prostor. V prostem času me boste najpogosteje našli nasmejano v dobri družbi in ob dobrem čaju.

Maša Švab

častna članica

Energije me spremljajo tako v poklicnem kot zasebnem življenju – vsakič na drugačen način. Navdušenka nad naravo, športom, branjem in spanjem, jogistka in oboževalka konjev, deloholičarka, ki vsak trenutek izkoristi za preobrazbo v hedonistko in gurmanko. Popotnica, ki se vedno raje vrača v Slovenijo in predvsem naspidirana mlada dama.

Neža Kozelj

zakladnik

Vsaka stvar se zgodi z razlogom in vse je natančno tam, kjer mora biti.

Tjaša Križnar

Sem študentka Zdravstvene fakultete, smer sanitarni inženir. V prostem času igram v gledališču, ukvarjam se z različnimi športi, bordanjem, rolanjem, tekom … Rada obiščem gledališče, razstave, koncerte in potujem po svetu. Svoj prosti čas rada preživim tudi v naravi s svojim psom in v družbi prijateljev.

“Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo pogum, da jim sledimo.”

Klara Cvenkel

kandidatka

Anže Zalokar

Sem zagrizen študent ekonomije, ki mu je proračun tujka. Rajši se ukvarjam s potovanji in študijem v tujini. Zraven vsega še delam in berem domišljijske knjige, ki jih najdemo v sektorju za mlade od 12-18 leta. Ker zelo rad jem, tudi zelo rad kuham in včasih spijem kozarec whiskija preveč. Po naravi sem sproščen, razen ko ljudje zamujajo. Smejim se, če je le priložnost, še rajši pa, če je to nesprejemljivo. Poleg moje razigrane strani pa obstaja še resnejša verzija, ki uživa v managementu in kontroli nad vsem okoli sebe. Sem zelo preprost in obožujem preproste stvari kot so kratke misli, ki jih neprestano objavljam na FB-ju, blogu in na ostala neprimerna mesta.

“Our hearts, they need a mirror. We see our better selves in the eyes of those who love us.”

Jaka Dijak

podpredsednik

Človek večnih ekstremov – razpet med poslom in zabavo.

Krištof Koležnik

Matjaž Livk

Nekaj besed o meni na kratko. Sem preprost, nasmejan fant s čisto premalo časa, da bi lahko v življenju počel vse, kar me veseli. Veliko dam na vrednote kot so prijateljstvo, družina, pomoč in iskrenost. Po srcu in duši sem plesalec, drugače pa študent zdravstvene fakultete, ki ga zanimata delo v nujni medicinski pomoči in prehrana. Obožujem vse, kar je povezano z morjem in športom, aktiven sem ali pa sem bil tudi na pedagoškem, glasbenem, plesnem in športnem področju, seveda pa mi tudi delo ni tuje. Prostega časa nimam veliko, a tistih nekaj trenutkov rad preživim v super družbi svojih prijateljev. Če bi se moral opisati v enem stavku, bi rekel, da sem preprost fant z veliko energije, ki rad pomaga drugim.

Primož Cuznar

DRR

Zaključil sem študij na Fakulteti za elektrotehniko (UN, Kibernetika v medicini). V natrpanem urniku vedno najdem čas za sproščeno kavno debato, ki po navadi nenapovedano preide v iskanje vprašanja na že poznan dokončen odgovor o vesolju, življenju in sploh vsem; izčrpano energijo pa si ponovno napolnim s športno-socialno-glasbenimi aktivnostmi. Po naravi mostly harmless, odprt za nove izkušnje in pozitivne ljudi.

Žiga Markič

klubski mojster

Sem preprost, nasmejan vaški fant iz Spodnjih Dupelj. Študiram na fakulteti za managment za kar porabim večino svojega časa. Kljub temu pa veliko dam na prijatelje in družino, še veliko več pa na pomoč potrebnim ljudem, saj sem mnenja, da dandanes pomoč potrebujemo prav vsi. Drugače sem pa »muskonter« – igram diatonično harmoniko na raznih zabavah, veselicah, rojstnih dnevih, prireditvah … V prostem času, ki ga sicer ni veliko, pa se rad ukvarjam s športom (rekreativni tek, planinarjenje, smučanje, plavanje in še bi lahko našteval) in družim s prijatelji. Življenje je le eno, zato naj ga čim bolje izkoristimo.

Rok Kalan

kandidat

Domen Urbančič

kandidat